Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ ανάβει φωτιές στη Σάντα Μπάρμπαρα

Παρέα με την ερωμένη της, η 19χρονη Άιρλαντ απόλαυσε γυμνή τον ήλιο και τα βλέμματα σε παραλία
Με περιβολή Εύας κι ένα τσιγάρο στο στόμα, η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ και του Άλεξ Μπάλντουιν, Άιρλαντ, εθεάθη σε παραλία της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια να κάνει ηλιοθεραπεία με την γερμανική εφημερίδα "Bild" να υποστηρίζει ότι η 19χρονη ξανθιά καλλονή ξέρει να προκαλεί. Το κάπνισμα και ο γυμνισμός σε δημόσιους χώρους απαγορεύονται σε πολλές αμερικανικές πολιτείες, επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα.

Αφήνοντας εκτεθειμένο στον ήλιο το καλλίγραμμο σώμα της σε μία από τις υπέροχες αμμώδεις παραλίες της Σάντα Μπάρμπαρα, η κόρη της Κιμ αποδεικνύει ότι έχει τον τρόπο να προσελκύει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ , ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη ότι είναι ομοφυλόφιλη.
Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα , η Άιρλαντ βρέθηκε τις γιορτές στην Καλιφόρνια απολαμβάνοντας ένα ρομαντικό ταξιδάκι με την ερωμένη της, την ράπερ Έιντζελ Χέιζ.


Πριν από λίγους μήνες τα λεσβιακά φιλιά στη μέση του δρόμου με την 22χρονη, μαύρη ράπερ, μπροστά στα φλας των φωτογράφων ήταν η απάντηση σε όλους όσοι επέκριναν την ομοφυλοφιλική της ταυτότητα.Οι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετούς μήνες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού κι έτσι η Άιρλαντ έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως απολαμβάνει την σχέση της με την Έιντζελ.'Η ίδια είχε γράψει στο Twitter, "Ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί μέχρι τώρα ". Μετά τις τρυφερές και ερωτικές περιπτύξεις των δύο κοριτσιών, άλλοτε να αγκαλιάζονται δημοσίως και άλλοτε να φιλιούνται, τώρα η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ αποδεικνύει ότι, το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά καθώς η φύση την προίκισε με τα προσόντα της μητέρας της.protothema

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου