Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Μπάγεβιτς: «Ξένος προπονητής που να γνωρίζει την ΑΕΚ»

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, μίλησε για την αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα και την επόμενη μέρα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης στην οποία ο Τραϊανός Δέλλας αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για το διαζύγιο των δύο πλευρών, αλλά και την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, ευχαρίστησε τον Έλληνα τεχνικό, ξεκαθάρισε ότι η διοίκηση έχει ως στόχο να βρει το συντομότερο δυνατό τον αντικαταστάτη του, ενώ αποκάλυψε ότι ο νέος προπονητής θα είναι ξένος... «που γνωρίζει και την ΑΕΚ».

Αρχικά ο Μπάγεβιτς είπε: «Πρέπει να κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για τον νέο προπονητή. Ο Δέλλας βοήθησε πάρα πολύ την ΑΕΚ και σας παίκτης και σαν προπονητής. Αυτές οι στιγμές δεν είναι ευχάριστες, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Κοιτάμε μπροστά για να δούμε την ΑΕΚ εκεί που αξίζει και είναι η θέση της. Ο Στέλιος (σ.σ.: Μανωλάς) θα προσπαθήσει αυτό το διάστημα να βοηθήσει και να κάνει τη δουλειά του σωστά».

Όταν ρωτήθηκε για το προφίλ του νέου προπονητή, επεσήμανε: «Ξένος θα είναι ο προπονητής. Δεν θέλω να λέμε ονόματα. Θα είναι σοβαρός, δυνατός, όσο γίνεται πιο καλός. Που γνωρίζει και την ΑΕΚ και τον πιστεύουμε όλοι. Πότε θα το καταφέρουμε θα δούμε. Ο Μπράνκο έχει ξεκινήσει να κάνει επαφές». Όσον αφορά το αν είχε διαφωνίες με τον Δέλλα, σχολίασε: «Όχι ιδιαίτερες. Όταν συνεργάζεσαι με κάποιον, πάντα υπάρχουν κάποιες διαφωνίες, αυτό παντού γίνεται. Όμως η συνεργασία μας ήταν καλή».

Δεν μίλησε ο Τράι

Ο Τραϊανός Δέλλας αποχώρησε από τα Σπάτα περίπου στις 13.30, συνοδευόμενος από τον στενό συνεργάτη του τα τελευταία 2,5 χρόνια Βασίλη Μπορμπόκη και κρατώντας τα πράγματά του. Ο μέχρι χθες προπονητής της ΑΕΚ αρνήθηκε ευγενικά να κάνει δηλώσεις, όντας εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά. «Παιδιά, να ηρεμήσουμε λίγο, να περάσουν οι μέρες και θα τα πούμε», αρκέστηκε να τονίσει. Πάντως, από χθες οι πληροφορίες ανέφεραν ότι στις προθέσεις του είναι να προχωρήσει τις επόμενες ημέρες σε μια γραπτή δήλωση.sdna

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου