Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ήρθε το video game που γυμνάζει τον κόλπο!

Οι ασκήσεις Kegel αποτελούν την πρότυπη γυμναστική για την ενδυνάμωση των μυών του πυελικού εδάφους. Έχει αποδειχθεί πολλάκις πως βοηθούν στην πρόληψη της ακράτειας και ταυτόχρονα χαρίζουν στη γυναίκα πιο δυνατούς οργασμούς!
Φαίνεται όμως ότι η παραδοσιακή τους μορφή αρχίζει σιγά-σιγά να ξεπερνιέται και τη θέση τους έρχεται να πάρει το SKEA, το πρώτο βιντεοπαιχνίδι που σχεδιάστηκε για να γυμνάζει το γυναικείο κόλπο!

Το πυελικό έδαφος (εικόνα) είναι μια μυοσκελετική δομή που συγκρατεί τα όργανα της κατώτερης κοιλιακής χώρας στη θέση τους. Σχετίζεται με λειτουργίες όπως η ούρηση, η αφόδευση και η σεξουαλική επαφή. Η γέννα, ένας τραυματισμός ή απλώς η διαδικασία της γήρανσης συντελούν στη χαλάρωση αυτών των μυών και αυτό με τη σειρά του μπορεί να οδηγήσει στην ακράτεια.
pelvic floor muscles


Οι ασκήσεις Kegel δυναμώνουν τους μύες του πυελικού εδάφους, όμως ο Φυσικός Tom Chen αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, κάνοντάς τις πιο διασκεδαστικές! Ο Chen επινόησε το SKEA (Smart Kegel Exercise Aid), το πρώτο ηλεκτρονικό βοήθημα που γυμνάζει τον κόλπο!

Ένα από τα βιντεοπαιχνίδια που σχεδίασε ο Chen είναι το Alice in Continent. Η γυναίκα εισάγει μια μικρή συσκευή (σαν ταμπόν) στον κόλπο της και ελέγχει το άβαταρ στο κινητό της πιέζοντας το ειδικό πλήκτρο. Η συσκευή βοηθά στην εκγύμναση των μυών του πυελικού εδάφους ενώ η γυναίκα διασκεδάζει παίζοντας!

Alice In Continent


Να σημειωθεί πως δε χρειάζεται μια γυναίκα να αντιμετωπίζει πρόβλημα ακράτειας για να κάνει τις ασκήσεις Kegel. Οι ασκήσεις είναι επίσης απαραίτητες για την καλή σεξουαλική λειτουργία.onmed

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου