Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015

Αποκεφαλισμένο βρέθηκε στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους

Ο ίδιος ευθυνόταν για πολλούς αποκεφαλισμούς

Ένα στέλεχος της αστυνομίας του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, ο οποίος ευθυνόταν για πολλούς αποκεφαλισμούς, βρέθηκε και ο ίδιος αποκεφαλισμένος στην ανατολική επαρχία Ντέιρ αλ Ζορ, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο άνδρας ήταν ένας Αιγύπτιος γνωστός ως ο αναπληρωτής «εμίρης» της δύναμης αλ Χέσμπα στην επαρχία αυτή της Συρίας, επεσήμανε το Παρατηρητήριο. Η σορός του, που έφερε σημάδια κακοποίησης, εντοπίστηκε κοντά σε ένα εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στην πόλη αλ Μαγιαντίν.

Πάνω στο πτώμα, το οποίο είχε ακόμη ένα τσιγάρο στο στόμα του, βρέθηκε ένα σημείωμα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, το οποίο έγραφε «Αυτό είναι το κακό, εσύ εμίρης».

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό ποιος αποκεφάλισε το στέλεχος των τζιχαντιστών.

Άγνωστοι προσπάθησαν να σκοτώσουν και άλλα δύο μέλη του ΙΚ στην Ντέιρ αλ Ζορ, ανέφερε η μη κυβερνητική οργάνωση. Η πρώτη απόπειρα έγινε όταν ένα αυτοκίνητο προσπάθησε να παρασύρει ένα μαχητή. Ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά όταν δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα που κρατούσε ένα μεταλλικό όπλο και επέβαινε σε μοτοσικλέτα.newsbeast

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου