Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Η Θεά Ελένη Μενεγάκη δεν υπολογίζει! Έτσι εμφανίστηκε στο σχολείο των παιδιών της...

Την ώρα που οι αποκαλύψεις ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει παντρευτεί κρυφά με τον Μάκη Παντζόπουλο «σκάνε» η μία μετά την άλλη, νέες κοινές φωτο του ζευγαριού βλέπουν το φως της δημοσιότητας.



Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας εθεάθησαν χεράκι-χεράκι στο ιδιωτικό σχολείο στη Λυκόβρυση όπου φοιτούν τα τρία παιδιά της Ελένης, ο 13χρονος Άγγελος, η 10χρονη Λάουρα και η 7χρονη Βαλέρια, προκειμένου να συνομιλήσουν με καθηγητές τους.


Όπως αναφέρει το Ok! οι δυο τους είχαν δώσει ραντεβού στη Νέα Ερυθραία μετά το τέλος της εκπομπής της παρουσιάστριας και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν μαζί προς το αγγλόφωνο σχολείο.


Όπως βλέπετε και στις φωτο, η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, ήταν αρκετά ευδιάθετοι, χαμογελαστοί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Όπως είναι φυσικό, η γέννηση της κόρης τους Μαρίνας, πριν 6 μήνες, τους έφερε ακόμα πιο κοντά!

Αφού είδαν τα παιδιά τους και συνομίλησαν με γονείς και καθηγητές, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας επιβιβάστηκαν στο μαύρο αγροτικό της Ελένης και αναχώρησαν!tromaktiko

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου