Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Η Samsung επενδύει στο Ίντερνετ των Πραγμάτων

«Εχει τη δυνατότητα να μετασχηματίσει την οικονομία, την κοινωνία, το πώς ζούμε τη ζωή μας», υποστήριξε ο CEO της εταιρείας, Boo-Keun Yoon

Την πρόβλεψη ότι σε πέντε χρόνια όλα τα προϊόντα της Samsung θα συνδέονται στο Διαδίκτυο, αποτελώντας κομμάτια του αποκαλούμενου «Ίντερνετ των Πραγμάτων», έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της κορεατικής εταιρείας, Boo-Keun Yoon, κατά την εναρκτήρια ομιλία του στο Consumer Electronics Show του Λας Βέγκας.

Ο CEO της Samsung υποστήριξε ότι το Ίντερνετ των Πραγμάτων, υπό την  έννοια της σύνδεσης μη παραδοσιακά διασυνδεδεμένων συσκευών στο Διαδίκτυο, «έχει τη δυνατότητα να μετασχηματίσει την οικονομία, την κοινωνία, το πώς ζούμε τη ζωή μας».

Τόνισε δε, όπως είχε κάνει και τον Σεπτέμβριο μιλώντας στην IFA, στο Βερολίνο, ότι «η εμπειρία του IoT πρέπει να είναι απρόσκοπτη και αυτός είναι ο λόγος που δίνω μια υπόσχεση: Οι IoT συσκευές μας θα είναι ανοικτές. Θα διασφαλίσουμε ότι οι άλλοι (σ.σ. κατασκευαστές) θα μπορούν εύκολα να συνδεθούν με τις συσκευές μας».

Ο BK Yoon ανακοίνωσε επίσης τα σχέδια της Samsung να επενδύσει 100 εκατομμύρια δολάρια στην ανάπτυξη εφαρμογών για Ίντερνετ των Πραγμάτων.protothema

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου