Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015

Πατέρας Αγγελικής: Το παιδί μου έχει εξαφανιστεί εδώ και 2 μήνες

Τα ίχνη της Αγγελικής Σ., της συνεργάτιδας του Χριστόδουλου Ξηρού έχουν εξαφανιστεί εδώ και δύο μήνες σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα της, ο οποίος είδε τη φωτογραφία της κόρης του στις ειδήσεις.

Σύμφωνα με τον πατέρα της Αγγελικής Σ., η οποία με το όνομα Ελένη Μελάνη νοίκιαζε τα σπίτια-γιάφκες για λογαριασμό του τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού, σπουδάζει στην Κομοτηνή, ωστόσο δεν είχε πάει στη γενέτηρά της το Αίγιο, εδώ και δύο μήνες.

Είδα τη φωτογραφία της στην τηλεόραση

«Χθες είδα την φωτογραφία της στην τηλεόραση. Πήγα αμέσως και δήλωσα την εξαφάνισή της στην Αστυνομία», σημείωσε ο πατέρας της «Αγγελικής», μιλώντας σε δημοσιογράφους.

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρεθεί το παιδί μου. Και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Ως πατέρας με ενδιαφέρει πρώτα αυτό. Πιστεύω ότι η Αστυνομία κάνει καλά την δουλειά της. Το παιδί μου να είναι καλά και να βρεθεί», συμπλήρωσε.

Αντιδήμαρχος ο πατέρας της Αγγελικής

Μάλιστα η είδηση έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία του Αιγίου, αφού η 22χρονη είναι κόρη πολύ γνωστού Αιγιώτη, που έχει ασχοληθεί επί σειρά ετών με την τοπική αυτοδιοίκηση, έχοντας λάβει μάλιστα στο παρελθόν και το αξίωμα του αντιδημάρχου. Το όνομά του είναι Π. Σ.

«Η Αγγελική είναι παιδί, την παρέσυραν»

Μία θεία της Αγγελικής δήλωσε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης του Αιγίου πως η 22χρονη παραμένει ακόμη παιδί. Και ίσως αυτή η παιδικότητα να την παρέσυρε. Στην οικογένεια έχουν βάσιμες υποψίες για το τι μπορεί να συνέβη, ωστόσο περιμένουν την λύση του μυστηρίου όταν θα βρεθεί η κοπέλα.

Φύλλο και φτερό έκανε το σπίτι της στο Αίγιο η αντιτρομοκρατική

Μόλις έγινε γνωστό πως η 22χρονη ήταν από το Αίγιο, κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής έσπευσε στην πόλη και έκανε φύλλο και φτερό το πατρικό της. Συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση παρουσία εισαγγελέως, στο σπίτι της οικογένειας σε συνοικία του Αιγίου.

Την ίδια ώρα κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως η 22χρονη Αγγελική Σ. είχε θεαθεί παλιότερα στο Αίγιο της να μοιράζει ενημερωτικά φυλλάδια αντεξουσιαστικού περιεχομένου.

Η Αστυνομία εκτιμά πως η νεαρή κοπέλα ήταν σύνδεσμος του Ξηρού με τους «Πυρήνες της Φωτιάς». Η πλαστή αστυνομική ταυτότητα με τη φωτογραφία της βρέθηκε στο καταφύγιο-οπλοστάσιο του Ξηρού στην Ανάβυσσο, και είχε χρησιμοποιηθεί για την ενοικίαση του δεύτερου κρησφύγετου, στο Λουτράκι.iefimerida
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου