Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ελληνίδες με ασυγκράτητο μπούστο

Δέκα κορίτσια της showbiz που φημίζονται για τα πληθωρικά ντεκολτέ τους

Και να ήθελαν να το κρύψουν θα ήταν κάπως δύσκολο, αφού το δυνατό τους σημείο είναι το πλούσιο και εντυπωσιακό στήθος τους. Στην ελληνική τηλεόραση η παρουσία τους είναι αρκετά συχνή και μαγνητίζουν τα αντρικά βλέμματα με το πληθωρικό μπούστο τους.

Ο λόγος για τις Χριστίνα Μουστάκα, Εύα Λάσκαρη, Νικολέττα Ράλλη, Έλενα Παπαβασιλείου, Μαρία Κορινθίου, Σάσα Μπάστα, Όλγα Φαρμάκη, Έλενα Παπαρίζου, Δούκισσα Νομικού και Χριστίνα Στεφανίδη που ανήκουν στη μακροσκελή λίστα με τα καλύτερα μπούστα της εγχώριας showbiz.

Εύα Λάσκαρη



Μοντέλο και ηθοποιός που δεν υπάρχει περίπτωση να μπει σε ένα χώρο και να υπάρξει ένας άντρας που να μην γυρίσει να την κοιτάξει.
Χριστίνα Μουστάκα



Το κορίτσι των «Ράδιο Αρβύλα» κλέβει πάντα την παράσταση με τις σέξι εμφανίσεις της. Πριν τη συμμετοχή της στη σατιρική εκπομπή εργαζόταν ως μοντέλο.
Έλενα Παπαβασιλείου



Η σέξι παρουσιάστρια που ξεκίνησε την καριέρα της στη δημοσιογραφία δουλεύοντας σε περιοδικά μόδας, διαθέτει αναλογίες που ζαλίζουν τον ανδρικό πληθυσμό.
Νικολέττα Ράλλη



«Ως έφηβη δεν είχα καμπύλες, ήμουν υπερβολικά αδύνατη. Μέχρι και την Β’ λυκείου φορούσα μέσα από το παντελόνι μου κολάν για να φαίνομαι πιο παχιά. Το στήθος το απέκτησα μέσα σε ένα καλοκαίρι, μόλις 15 χρονών» έχει δηλώσει για το σώμα της στο περιοδικό People η ηθοποιός και παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη.
Μαρία Κορινθίου



Μια από τις ωραιότερες ελληνίδες ηθοποιούς η Μαρία Κορινθίου που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο με το πέρασμά της.
Όλγα Φαρμάκη



Μπορεί για το μοντέλο να αποτελούν παρελθόν οι αισθησιακές εμφανίσεις -προς απογοήτευση των θαυμαστών της- ωστόσο κάθε της εμφάνιση δεν αφήνει ασυγκίνητο τον φακό.
Έλενα Παπαρίζου



Η γνωστή τραγουδίστρια «κολάζει» σε κάθε της εμφάνιση. Στην ομορφιά της δεν έχει υποκλιθεί μόνο η Ελλάδα, αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη στο πέρασμα των χρόνων.
Δούκισσα Νομικού



Με το καλογυμνασμένο κορμί και τις άψογες αναλογίες της το μοντέλο και παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τις ελληνίδες σταρ με το καλύτερο μπούστο.
Χριστίνα Στεφανίδη



Από τα Playmate του 2010 μέχρι σήμερα το μελαχρινό μοντέλο σε κάθε της εμφάνιση φέρνει την απόλυτη ταραχή.
Σάσα Μπάστα



Είτε βρίσκεται πάνω στην πίστα, είτε κάτω από αυτή, η Σάσα Μπάστα ξέρει να τραβάει το βλέμμα των αντρών. Έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή της ότι κάνει θυσίες για να συντηρεί το κορμί της, ενώ υπήρξε περίοδος που είχε να φάει σοκολάτα για δύο χρόνια.newsbeast

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου