Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Άφησαν το σχολείο να παγώνει - Έχυσαν στο δρόμο 1200 λίτρα πετρελαίου

Αθλιότητα άνευ προηγουμένου διέπραξαν άγνωστοι δράστες χθες τα ξημερώματα στο δημοτικό σχολείο Ασγούρου, στη Ρόδο.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» γονείς του σχολείου, χθες το πρωί ολόκληρη η περιοχή μύριζε έντονα πετρέλαιο. Όταν ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί έφθασαν στο σχολείο, διαπίστωσαν ότι εξωσχολικοί είχαν καταφέρει να μπουν μέσα σε χώρους του σχολείου και παραβιάζοντας την πόρτα όπου φυλάσσεται η δεξαμενή πετρελαίου, άνοιξαν την βάνα τροφοδοσίας, σκορπίζοντας  στο έδαφος, ολόκληρο το περιεχόμενο της δεξαμενής.

Σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε μιλώντας στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» ο διευθυντής του σχολείου κ. Μανώλης Τσιρακάκης, το περιστατικό αναφέρθηκε αμέσως στον προϊστάμενο, στον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής του δήμου της Ρόδου, καθώς επίσης και στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Εξαιτίας των πολικών θερμοκρασιών που επικρατούσαν τη χθεσινή μέρα, υπήρξε σοβαρό  πρόβλημα στη λειτουργία του σχολείου, καθώς δεν υπήρχε θέρμανση για τους μικρούς μαθητές.

Άμεση ήταν πάντως η ανταπόκριση του προέδρου της σχολικής επιτροπής του δήμου της Ρόδου κ. Πετράκη, ο οποίος προχώρησε αμέσως στις διαδικασίες πλήρωσης των δεξαμενών με πετρέλαιο, διαδικασία που ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι.

Σε χώρο του σχολείου πάντως, τον οποίο κατάφεραν να εισχωρήσουν οι δράστες, βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα που άφησαν πίσω τους, τα οποία παραδόθηκαν στις αρμόδιες αρχές.newpost

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου