Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Αίμα Στέμμα Σπέρμα > Μετά την καταστροφή η δημιουργία

εισαγωγή:και εμείς που ελπίζαμε σε ένα καλύτερο αύριο,το οποίο αύριο το γνωρίζαμε ήδη από χτες!

Να σας καλωσορίσω στον καινούργιο μου χώρο αφού ο παλιός δέχτηκε χιλιάδες σφαίρες και πισώπλατες μαχαιριές από συνεργάτες και ανθρώπους που αγαπούσα (εχθροί δεν φάνηκαν ποτέ και ας τους περίμενα) και δεν φάνηκαν διότι τόσο καιρό ήταν δίπλα μου και δεν το γνώριζα.

Εν πάση περιπτώση η φιλοσοφία έχει ως εξής,όταν βλέπεις κάτι να καταστρέφεται,τότε έρχεται η δημιουργία.Αυτό τουλάχιστον συμβαίνει εδώ, μια δημιουργία μέσω καταστροφής.

Μια καταστροφή για παράδειγμα σίγουρα θα άφηνε απώλειες,αλλά στην πορεία θα αναγεννούσε όσα από πριν παρεμποδιζόταν.Θα μου λείψουν πολλά πράγματα από το παρελθόν αλλά δεν πειράζει,θα γνωρίσω αυτά που έρχονται.

Είναι μεγάλο λάθος να υπολογίζεις πως έδεσες τον γάιδαρό σου όπως επίσης είναι επικίνδυνο να κάνεις θαρραλέες κινήσεις όταν δεν πρέπει.Εμένα προσωπικά καμία θαρραλέα κίνηση δεν μου βγήκε σε καλό.Αλλά σίγουρα όταν παρατάς τον γάιδαρο και κοιτάς λίγο παραπέρα ανακαλύπτεις το ποδήλατο ή και το μηχανάκι.

Τώρα βέβαια θα μου πεις έχεις ακούσει τροχαίο με γάιδαρο;Ναι αλλά ούτε έχω δει γάιδαρο να πηγαίνει σούζα.

Σε αντίθετη περίπτωση αν αλλάζαμε τον γάιδαρο με την Νέα Δημοκρατία και το μηχανάκι με τον Σύριζα, τότε το αποτέλεσμα θα ήταν ένας γάιδαρος να πηγαίνει σούζα και να κοπανάει στο τέλος.

Είναι πολλές οι στιγμές που η Νέα Δημοκρατία στήριξε την Ελλάδα όπως ο γάιδαρος που δεν μένει ποτέ από βενζίνη,απλά εμείς ήμασταν παρόντες στην σούζα και στο τροχαίο.Την στιγμή που η Νέα Δημοκρατία έσωζε την Ελλάδα δεν ήταν καν κυβέρνηση,απλά αντιπολίτευση με την ισχύ του κυβερνώντος κόμματος,αν και δεύτερο.

Τον Σύριζα δεν τον φοβήθηκα ποτέ,δεν με απείλησε ποτέ,με καθησύχασε η μοιραία συνάντηση με τον πάπα.Επίσης περιμένω να πάρουν και την Δούρου για βουλευτή που έχει κλείσει εισιτήριο για κουμουνδούρου.

Διάβασα προχτές ένα άρθρο που έλεγε πως στην ΝΔ και στον Σύριζα υπάρχουν από καμιά δεκαριά άνθρωποι που αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους,όπως αυτοί αξίζει να ασχοληθούν με την κυβέρνηση.Θα ήθελα πολύ να τους γνωρίσω και να μάθω με ποιο τρόπο σκέφτονται να βοηθήσουν και να τους ρωτήσω πως γίνετε ο κόσμος να τρέφει ελπίδες στα μούτρα σας την ίδια στιγμή που οι ίδιοι άνθρωποι στις γιορτές για παράδειγμα δεν έχουν να πάρουν στα παιδιά τους τρόφιμα βλέποντας στις ειδήσεις τις δικές σας εξορμήσεις και τις επισκέψεις στις κοσμικές ταβέρνες.

Επίσης πως γίνετε σε κάθε εξόρμηση εορτών να μην σπαταλάνε ούτε δεκάρα από την τσέπη τους και εν τέλη να χαλάνε ένα σωρό λεφτά στις διακοπές τους;Όπως οι υπόλοιποι που χαλάνε ένα σωρό λεφτά σε λογαριασμούς και πάντα μένουν ανεξόφλητοι;

Σε μια εποχή όπου ο βάναυσος τίτλος Αίμα Στέμμα Σπέρμα > είναι άμεσα συνδεδεμένος με την ηγεσία της παρούσας (καιαδικής) δημο(ολιγο)κρατικής ηγεσίας.Σε μια αναζήτηση του τίτλου ο λαός θα στραφεί κατά του.Όπως κατά στράφηκε στο ίδιο άτομο που ψήφισε για κυβέρνηση από την επόμενη ημέρα κιόλας,όπως οι δημοσκοπήσεις έδειχναν την αντιπολίτευση ως κυβέρνηση και την υπάρχουσα κυβέρνηση να χρίζει συνεργασίας--από ικανούς συνεργάτες.

Σε ένα μαγαζί όπου ο πρόεδρος της δημο(ολιγο)κρατίας όπως αναφέρεται στο καρτελάκι,συμπεριφέρεται ως υπηρέτης της δημο(πολλοί-ολίγοι-εκλεκτοί)κρατίας σε ένα λαό που παρομοιάζει την θέση του προέδρου με την θέση του αγάλματος της "παρθένου Αθηνάς" της ακρόπολης.Ακριβώς!Έτσι να πουλήσουμε και τον πρόεδρο όταν το έχουμε ανάγκη,όπως πουλήσαμε το ολόχρυσο άγαλμα της "παρθένου Αθηνάς",όπως μας πουλάνε καθημερινά όσοι έχουν ανάγκη.

Υ.Γ.Η πολιτική είναι σαν την θρησκεία,όλα θυμίζουν οργιακό καρναβάλι.Και αν ποτέ δεν είδες την πολιτική και την θρησκεία ως όργιο αμετανόητων συκοφαντών τότε σίγουρα σου ανήκει και εσένα μια μάσκα για να κρύψεις ότι αληθινό μπορεί να κουβαλάει ένας ελεύθερος πολίτης (άνθρωπος υπό βούληση),περαστικά.

Υ.Γ.2.Αν και το παρών ιστολόγιο δημιουργήθηκε το έτος 2004 ως ιδέα,παρόλα αυτά βλέπετε την πρώτη του εμβρυακή εμφάνιση.

Υ.Γ.3.Δεν σας συστήθηκα,με πήρε μπάλα η έμπνευση του γραπτού λόγου και η ελευθερία της έκφρασης το οποίο σας το προτείνω να το δοκιμάσετε στα σχόλια.Το καμάκι και οι καβγάδες με τους υπόλοιπους συνομιλητές(σχολιαστές) δεν υπάγετε στην ελευθερία του λόγου και στην ελεύθερη έκφραση παρά στον τραμπουκισμό και στην αμορφωσιά.Κρατάτε επίπεδο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου