Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Αίμα Στέμμα Σπέρμα > ΥΛΙΚΟΣΜΟΜΑΧΙΕΣ

Έχει γίνει trend τις τελευταίες ημέρες ότι ο Σύριζα είναι μπροστά από όλα τα επικρατέστερα κόμματα ενώ οι δημοσκοπήσεις βλέπουν το κόμμα έως και κυβέρνηση την στιγμή που ο νυν πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να συμμαζέψει ότι απέμεινε από "πνιγμένους" ψηφοφόρους προς Ίλιον και γύρω περιοχές.Το νερό που έπεσε σε εκείνες τις περιοχές ήταν τόσο πολύ που οι "βρεγμένοι" νεοδημοκράτες γρήγορα αλαξοθρήσκισαν με αποτέλεσμα άλλοι να στραφούν προς το "ποτάμι" του Σταύρου Θεοδωράκη και άλλοι προς τον Σύριζα που επικρατεί και στις ειδήσεις ως κυβέρνηση με την ελπίδα πως ο Αλέξης Τσίπρας ποτέ δεν θα επέτρεπε ως πρωθυπουργός να ρίξει τόσο νερό ο θεός διότι είναι άθεος.

Και μιας και άθεος αναγκάστηκε να συναντηθεί με τον πάπα πριν από λίγο καιρό για να τον παρακαλέσει να κάνει μια προσευχή προς τον θεό και να ρίξει μια δυνατή βροχή μέχρι να πλημμυρίσει ολόκληρη η Αθήνα και να φτιαχτεί ένα τεράστιο "ποτάμι" για να πνίξει τους τελευταίους νεοδημοκράτες που δεν θέλουν να ψηφίσουν στα κλεφτά (έστω και για μία φορά στην ζωή τους) τον Σύριζα επειδή τον θεωρούν ακραίο κόμμα όπως την ίδια γνώμη έχει και ο δημοσιογράφος κ. Γιάννης Πρετεντέρης.

Δεν ξέρω αν θεωρώ εγώ προσωπικά τον Σύριζα ακραίο ούτε καν ξέρω αν θεωρώ το ότι κάνει για κυβέρνηση.Ειλικρινά τώρα πια στην κατάσταση που φτάσαμε ώστε να θέλουμε να βλέπουμε τους ίδιους στις ίδιες θέσεις μόνο και μόνο επειδή φοβόμαστε τα χειρότερα τότε το βλέπω να γίνετε κυβέρνηση ο Σύριζα και όλοι οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να φλερτάρουν για μία θέση.

Έτσι λοιπόν οι ίδιοι άνθρωποι θα κάθονται στις ίδιες θέσεις και θα λένε τα ίδια πράγματα και θα τσακώνονται για τους ίδιους λόγους υπό το όνομα άλλου κόμματος,το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές μας άρεσε και το ξαναθέλουμε.

Υ.Γ.Όσο για τους συνανθρώπους μας που έπαθαν τόσες ζημιές από την βροχή και την Δευτέρα θα αποζημιωθούν είναι κρίμα και άδικο,να ζεις σε μια χώρα όπου σε απειλεί η βροχή.Σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα εδώ και χιλιάδες χρόνια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου